18 октомври 2009

Родени за интриги

Тази вечер отново бях сюрпризиран с лично съобщение от рода: „Г-н Атанасов, какво ще кажете за това”.
След тези думи следваха разни линкове и препратки, явно от форума на каракачанкаджиите. Прочетох ги и вкарвайки мой текст между писаниците на умниците, помествам следния материал, в който написаното от мен е удебелено:
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

Posts: 616


________________________________________
Воеводата Аврам Петков наистина се показа като най-тихомълкия воевода!
Събират се по терлици комисии за развъждане на БОК при министерството и на никой не казват! Развъдни програми и незнам си какво! Интересно е как никой до сега не разбра за тази работа! Ей в дълбока конспирация е това Българско Овчарско Куче! Що не се изпъчи снаговития председател на БОК при БРКС - гн Петков и да покани всички радетели на породата да присъстват - поне едно време така се правеше! Неее по този начин породата ще единствено негова!


Докторът, когото наистина бях приел за човек на науката, но той побърза да опровергае мнението ми с нелепите си „научни твърдения” е подхванал тема, която поставя няколко въпроса:
1. Как така хора, вглъбени в себе си и научността си са научили и как винаги научават само неща, от които може да спретнат поредна интрига. Та така – остава въпросът ми, от къде са научили.
2. Интересно било, как така никой не разбрал. А тези сектанти, когато се събират да скроят поредната си не дейност в полза на кучето, а интрига, да не би да тръбят по медиите за поредното си пъклено сборище?!
3. Защо не се изпъчел този лидер Аврам Петков и т.н. Веднага възниква въпроса, защо не се изпъчва никъде техният лидер, който и да е вече той?! Или неговото пъчене е само, когато отново „авторитетно” трябва да поднесе информация, целяща създаване на сплетни и мизерии.
4. Породата щяла да е негова (на Аврам Петков). Това ли ви е болката, господа некадърници за нещо свястно? Че породата няма да е ваша, за да смучете от държавата, да лъжете наивниците и да се облажвате за сметка на едни, които са ви гласували доверие и на други, които са достатъчно тъпи, за да ви варват безусловно?!



KaraKitan
Administrator
Hero Member

Posts: 1035

Re: И те са дали нещо на света
« Reply #53 on: October 16, 2009, 11:54:05 PM »
________________________________________
Просто "авраамовци" днес направиха пореден опит да получат нещо, което не заслужават по вторият начин. Тихичко и през задният вход. Нищо ново. Нищо невиждано. Както си му е ред за всяка конспирация у нас и при тази се намериха приближени до „войводата” дето да изпуснат съкровенната тайна навън. Дето се казва -чета с предател.
Да се върнем малко назад в историята.
Преди година на 22 октомври 2008г Аврам Петков и А.Мицулов тръгнаха да заблуждават Държавната комисия като представят едно хвърчащо листче изпратено им от UCI като Патентен сертификат за БОК. Наличието на Патентен сертификат е едно от основните изисквания в Закона за животновъдството за да се даде разрешение за селекция на кандидатстващата развъдна асоциация. Вероятно двамата герои са си мислели, че номерът ще мине след като медиите възторжено вече бяха приели лъжите им за великото признание от „световната” UCI. Да ама номерът не мина. Членовете на комисията не смятаха да си плюят на биографиите и реномето заради лъжата на група наглеци. Да не говорим за смeхотворните твърдения, които съставяха така наречената селекционна програма. Случката сме я коментирали вече тук: http://www.karakachan.org/forum/index.php/topic,91.0.html
Включително е публикувана и „селекционната програма” на вносителите.

Следващия окаян „специалист” продължава интриганстването с поднасяне на конкретна информация, само дето не посочва какво му трябва на него кой какво прави с неща, които не касаят нито неговата дейност, нито дейността на тези, които са около него. Или може би тук греша, защото тяхната дейност до момента е била само да създават интриги и да рушат съграденото от други.
„Аврамовци” направили нещо, което не заслужават. В качеството си на какъв, този интригант може да определя кой какво заслужава или не заслужава и защо си мисли, че само той себеподобните му заслужават нещо, за което нищо не са доказали, че са сътворили, освен да го използват в своя изгода.
Така-а-а, да продължим по-нататък. „Тихичко и през задния вход”. А от къде този умник знае кой през кой вход е влязъл? Да не би случайно да е вървял след „аврамовци”?
Да, както почти винаги и тук са се намерили предатели, но за съжаление на тези интриганти, предателят е по-скоро от техните редици и понеже предателят си остава предател той и тях до колкото знам е предал.
Но така е. Ще се поднася информация, която на някои им оттърва, ще се премълчава тази, в която те са демонстрирали за пореден път подлостта и интригантството си, за да могат разни клакьори да им пригласят, че „страх лозе пазел”, че „така по терлици било най-лесно” и незнам си какви още мъдрости, изказани от полуграмотници.
Същият наглец дори се връща назад в историята, задълбавайки интригата в чуждия лагер без да каже например поради какви техни интригантствания миналата година им спряха субсидиите, които са им основната цел.


kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

Posts: 616


Re: И те са дали нещо на света
« Reply #54 on: October 17, 2009, 09:53:34 AM »
________________________________________
Приближените до воеводата Аврам, обикаляха отпреди седмици из страната и даваха гръмки обещания! Подобно на сектанти се събират и шушукат за това как само тези които са ПОСВЕТЕНИ ще се облажат! Да но все пак някои от "доверените" се престараха - в стремежа си да бъдат по убедителни разказваха как ще се признае БОК, как видите ли Карака4анското куче ще изчезне от лицето на земята!
Та така се правят нещата - тихомълком, по терлици, по Монтански!


Докторът с вездесъщата си „научност” приглася с допълнителна информация кой кога и къде обикалял, кой как щял да се облажи (пусти кокъл, ще им избяга), как ще се признае БОК, която поначало вече някъде е призната и как щяло да изчезне каракачанското куче, което поначало отдавна го няма.

DIO
Full Member

Posts: 196



Re: И те са дали нещо на света
« Reply #56 on: October 17, 2009, 03:42:45 PM »
________________________________________
Quote from: kennel Vucho on October 16, 2009, 03:10:33 PM
Петков и да покани всички радетели на породата да присъстват - !
В тия сукаци затъпявам по цял ден и нете разбирам докторе
Като какви да бъдете канени като вие такава порода непрезнавате,нали уж породата е КК


Нещо ми се губи този момент, защо Петков не ги бил поканил, но виждам, че много точно им е зададен въпрос – те като какви искат да бъдат поканети, при условие, че нямат нищо общо нито с породата, нито с организацията. Или както едно време висяха с провиснали марсоли на сръбската граница БРФК да ги вземе в Белград, така и сега – да са тук, да могат директно и на място да заформят интрига, пък защо не и скандал.
И още нещо – те като се събират, така ли канят опонентите си. Дори и собствените им членове живеят с информация, която им се казва, но не и показва.


kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

Posts: 616



Re: И те са дали нещо на света
« Reply #57 on: October 17, 2009, 05:36:49 PM »
________________________________________
Дио става въпрос за това че всички останали клубове за БОК също не са знаели за Монтанската завера! Интересно е кой на кой ще прави евала? А що се отнася до това кой какво признава - да, кучето е Каракачанско а БОК е производно на него. Всъщност май трябваше да кажем Буковина!


И накрая „науката” финализира коментарите дълбокомъдрено, че и останалите клубове за БОК също не са знаели. Интересно откъде пък каракачанкаджиите знаят кой знае и кой не знае. Или както винаги, вместо да си гледат пряката работа и да докажат, че наистина работят, отново припкат напред-назад, надничайки в чуждите паници.
Кои са тези други клубове. БРФК не признава „аврамовци”, дакларира преди време, че се дистанцира по всякакъв начин от тях и дори заплаши членовете си, че който отиде на тяхно мероприятие, ще бъде изключен.
СРОК се отделиха от „аврамовци” поради несъгласия помежду си. За какво да са там. Или каракачанкаджиите си мислят, че всички са като тях – да се наврат навсякъде, за да се задълбават раздорите.

Няма коментари: