20 март 2014

Отворено писмо до Шоуто на Слави, 20.03.2014 г.

На вниманието:

На г-н Слави Трифонов,
На екипа сценаристи на „Шоуто на Слави”

Уважаеми господа,

Следя вашето шоу от момента на създаването му, а също така съм ви гледал и преди, когато Ви „разкарваха” по разни „кабеларки”.

Имали сте много силни предавания, както и не толкова, но винаги според мене е било в рамките на поносимото.

За съжаление със снощното си предаване едва ли си давате сметка каква вреда нанесохте не само на хората, имащи и обичащи кучетата, но и на самите кучета.

Г-н Трифонов винаги е изтъквал какви велики личности са сядали на диванчето. Първото ми възмущение и разочарование настъпи, когато в името на гледаемостта, г-н Трифонов принизи шоуто си с поканване на същото това диванче да се изявяват елементарни и кухи чалгаджийки или нагли и самонадеяни педерасти.

Снощи обаче, когато г-н Трифонов с такава гордост реализира на живо връзка със Сизър Милан, шоуто, поне за мен, счупи рекорда по падение.

Със снощното предаване г-н Трифонов допринесе за допълнителното популяризиране на г-Н Милън.

Г-н Трифонов, навремето „звездата” на този мошеник и вредител за кучешкия род изгря до голяма степен благодарение на Опра Уйнфри. Само че, ако не знаете г-н Трифонов, същата тази Опра Уйнфри, след като разбра на колко кучета психиката тотално е разбита от този шарлатанин вече също е в категорията на хората, които заклеймяват дейността му.

Няма световно известен специалист по психология на кучетата (!!!), който да не е реагирал срещу методите на Сизър Милан. Писани са множество протестни писма до Нешънъл Джеографик, до различни институции, предавания, който рекламират Милън, но уви… Лакомията за правене на пари е мощно нещо. Когато всичко се пречупва през комерсиализма, тези които дават трибуна на пародията Милан, не се спират пред нищо.

Аз съм убеден, че не знаете колко „шоа” на Милън са бойкотирани. Убеден съм, че не знаете как Алън Тичман в своето Шоу „очи в очи” развенча Милън и го принуди да изпадне в ярост поради невъзможността да мотивира поведението си спрямо кучетата.

Убеден съм, че не знаете колко кучета бе необходимо да бъдат ефтаназирани, след пребиваване на обучение в „академията” но Милън.

По-долу Ви изпращам линкове в подкрепа на своите думи. Вярно е, че сте зает човек, вярно е че и сценарният Ви екип е постоянно ангажиран с шоуто, но ако претендирате за поне малко интелигентност, поразгледайте това, което Ви изпращам и опитайте да схванете какво направихте снощи.


Няма коментари: